Naj bodo vaše stavbe več vredne ob istočasnem zmanjšanju vaše naložbe in obratovalnih stroškov

NovoCon® - digitalni pogon za HVAC

30-odstotni potencialni prihranek energije z optimizacijo tehničnih sistemov zgradbe.

- 22. avgust 2018 Od

Digitalni pogon, ki prinaša povsem nove prednosti in priložnosti

Ogrevanje ali hlajenje vaše stavbe večinoma vključuje nadzorni sistem zgradbe (BMS) in rešitve za hidravlično uravnoteženje ter krmiljenje končnih enot. Danfoss NovoCon® je prvi digitalni HVAC pogon, ki vse to povezuje v povsem integrirano avtomatizirano rešitev. Omogoča široko paleto pametnih rešitev, poenostavlja sistem in prihrani stroške.
Pogon NovoCon® komunicira s sistemom BMS z digitalnim komunikacijskim protokolom in tako izmenjuje tehnične podatke sistema HVAC. S tem dobi vaš tehnični svetovalec ali sistemski integrator povsem novo raven prilagodljivosti in priložnosti. Z elektromotornim pogonom NovoCon® lahko dodate vrednost vaši zgradbi, uresniči vaše želje po trajnostnem razvoju in zagotovi bistveno zmanjšanje stroškov.
V kombinaciji s pripadajočim tlačno neodvisnimi ventili za hidravlično uravnoteženje (PIBCV) tipa AB-QM je tako postavljen temelj za energetsko visokoučinkovite zgradbe. Hidravlični vidiki krmiljenja sistema HVAC so s tem v celoti vključeni v sistem BMS. To zagotavlja popolnoma avtomatiziran in nadzorovan postopek upravljanja, nadzora, optimiziranja ter vzdrževanja ogrevanja ali hlajenja v vaši zgradbi. Najboljše pri vsem pa je, da je to mogoče početi na daljavo, preko mrežne komunikacije. To omogoča prihranek časa in hitre ter učinkovite rešitve težav pri vgradnji in delovanju.


Šest razlogov, da izberete NovoCon®:
- postavi temelje za energetsko učinkovit sistem HVAC,
- prihranki pri stroških skozi celotno življenjsko dobo zgradbe,
- prilagodljivost med prenovo zgradbe,
- prihranek časa pri vgradnji, zagonu in vsakodnevni uporabi,
- napredna regulacija temperature,
- ciljno in načrtovano vzdrževanje.

 

2018_news_NovoCon_738x478

 

Bodite družabni Sodelujte

Se želite družiti z nami?

Spoznajte nas in sodelujte