6. mednarodna DHC+ poletna šola s področja daljinskega ogrevanja

Danfoss je ponosni sponzor 6. Mednarodne DHC+ poletne šole, ki bo potekala od 26. avgusta do 1. septembra 2018. Študenti in mladi zaposleni bodo en teden preživeli na intenzivnem šolanju daljinskega ogrevanja v Ljubljani.
Vabljeni tudi vi!

- 3. julij 2018 Od Danfoss heating

Danfoss Heating and Cooling (DHC+) poletna šola v organizaciji Euroheat & Power temelji na kombinaciji teorije, prakse in ogledov. Letošnji program je prilagojen študentom in mladim zaposlenim, ki jih zanima področje daljinskega ogrevanja. Temeljil bo na inovativnosti kot je npr. digitalizacija in izboljšavah partnerskega odnosa med udeleženci in zainteresiranimi podjetji.

Poletna šola bo potekala v Ljubljani, pod vodstvom najpomembnejših strokovnjakov in akademikov s področja daljinskega ogrevanja. Program bo delno potekal v podjetju Danfoss Trata. Udeleženci bodo imeli odlično priložnost pridobivanja veščin in se povezovanja podjetji tudi na 24Idea Challenge, v organizaciji Danfossa.

24Idea Challenge je začetni dogodek, kjer imajo udeleženci priložnost predlagati inovativne rešitve, ki bodo v primeru izvedljivosti tudi implementirane. Ta dogodek spodbuja podjetniško in inovacijsko kulturo, hkrati pa povezuje tudi posameznike z drugačnimi idejami.

Zakaj je DHC+ poletna šola priložnost, ki je ne smete zamuditi:
• Ponuja odlično priložnost za srečanje z ostalimi študenti in mladimi zaposlenimi iz drugih držav.
• Udeleženci bodo pridobili novo znanje in veščine s področja daljinskega ogrevanja. Svoje veščine bodo razvili s pomočjo sodelujočih strokovnjakov in podjetij.
• Program je kombinacija teorije, prakse praktičnih izkušenj in obiskov, kar bo zagotovilo odličen pregled in najboljšo prakso v sektorju daljinskega ogrevanja.

 

News_2018_School_news_article_735x415

 

Bodite družabni Sodelujte

Se želite družiti z nami?

Spoznajte nas in sodelujte